Kantoormeubel Discounter

INRICHTEN010 kantoor- en projectinrichtingKantoormeubel Discounter Rotterdam

Je kunt bij inrichten010 terecht voor een sfeervolle, functionele, comfortabele en betaalbare inrichting voor in het kantoor, voor in het onderwijs en in de zorg.

Kantoor

Kantoren moeten worden ingericht op een manier die past bij het bedrijf/de organisatie en de activiteiten van de gebruiker. Wie wil er niet werken in een sfeervolle, comfortabele kantooromgeving? Inrichten010 is een dynamische, informele en betrokken inrichter, met ruim 25 jaar ervaring en enthousiaste medewerkers. Wij zijn actief als (project-)inrichter binnen het MKB, onderwijs en zorg.

Hoe ga je om met de beschikbare vierkante meters, met de wens van medewerkers om (deels) thuis te (blijven) werken, met voor de ene organisatie slechts een beperkte en voor de andere organisatie een sterk veranderende omgeving? Hoe zorg je ervoor dat collega’s comfortabel, ergonomisch en dus prettig hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Als het gaat om ontvangen, ontmoeten, bespreken/overleggen, samenwerken, geconcentreerd werken, archiveren, op kantoor of thuis werken dan heeft inrichten010 een productaanbod dat past bij de wensen van die kantooromgeving.

Neem contact op voor meer informatie
Kantoor

Onderwijs

In het onderwijs moeten ruimtes vaak multifunctioneel worden ingericht en dan op een manier dat de inrichting concentratie, creativiteit en samenwerking bevordert. Inrichten010 is een dynamische, informele en betrokken inrichter, met ruim 25 jaar ervaring en enthousiaste medewerkers. Wij zijn actief als inrichter binnen het primair-, voortgezet- en hoger onderwijs en beroepsonderwijs.

Als het gaat om ontvangen, ontmoeten, bespreken/overleggen, lessen geven, lessen volgen, samen- of alleen/geconcentreerd werken/studeren, dan heeft inrichten010 een productaanbod dat past bij de wensen van de onderwijsomgeving.

Neem contact op voor meer informatie
Onderwijs

Zorg

In de zorg moeten ruimtes gastvrij worden ingericht zodat patiënten, bezoekers, bewoners en werknemers zich welkom voelen. Inrichten010 is een geduldige, informele en betrokken inrichter, met ruim 25 jaar ervaring en enthousiaste medewerkers. Wij zijn actief als inrichter voor diverse zorg- en welzijnsorganisaties.

Als het gaat om ontmoeten, ontvangen, behandelen, bespreken/overleggen, individueel of samenwerken, dan heeft inrichten010 een productaanbod dat past bij de wensen van de zorgomgeving.

Neem contact op voor meer informatie
Zorg