Kantoormeubel Discounter

Over ons

KANTOORMEUBEL DISCOUNTER BV - INRICHTEN010

"Overal geweest en alles gezien maar niets is zo fijn als je eigen 010..."

Daadkrachtig, betrokken, informeel, vakkundig, klant- en servicegericht dat is kantoormeubel discounter bv inrichten010. Wij zijn kantoor en projectinrichter voor MKB, onderwijs en zorg. Vanaf 2008 actief in Rotterdam en Zuid-Holland, maar inmiddels ook in de rest van Nederland en Vlaanderen.

Wij adviseren en realiseren de (projectmatige) inrichting voor onze opdrachtgevers samen met een aantal fijne leveranciers/fabrikanten/partners. 
Bedrijven die aan één woord genoeg hebben en goed samenwerken om opdrachten naar tevredenheid uit te voeren.

ASSORTIMENT EN ACTIVITEITEN

Nieuwe kantoor- en projectmeubelen
Bureaus (op hoogte Instelbaar en handmatig in hoogte verstelbaar). Zit sta bureaus (slinger of elektrisch verstelbaar). Bureaustoelen. Akoestische oplossingen. Kasten. Ladeblokken. Vergadertafels. Vergaderstoelen. Kantinetafels. Kantinestoelen. Lockers. Kledingkasten. Archiefrekken. Brandwerende kasten. Inbraakwerende kasten. Kabelmanagementproducten. Allerlei accessoires. 

Voorraad, transport en montage
Wij kunnen snel en uit diverse (soms bij ons en vaak bij onze leveranciers) voorraden (maar weet dat wij iets kleiner zijn dan dat grote bedrijf waar je Zweedse gehaktballetjes kan eten) leveren en installeren. Maar helpen ook altijd een handje als je de bestelling bij ons komt ophalen.

Inruil
Wij bieden de mogelijkheid om kantoormeubelen in te ruilen als je nieuwe meubelen bij ons bestelt.

VERANTWOORD ONDERNEMEN

Fabrikanten en duurzaamheid
Wij werken samen met fabrikanten, die duurzaamheid zeker belangrijk vinden maar daarin niet doorslaan, waardoor producten aan het eind van het rekensom liedje onbetaalbaar blijken te zijn.

Duurzaamheid van assortiment
Een deel van ons assortiment is recyclebaar en soms renoveren en revitaliseren wij kantoormeubelen, want hergebruik van meubelen is duurzaam.

Afval en verpakkingsmateriaal
Afval en verpakkingsmateriaal (zoals plastic, karton, hout, staal) zijn voor iedereen een probleem, maar wij lossen dat wel voor onze klanten op. Je kunt er namelijk van uitgaan dat wij voor de afvoer en storting bij daartoe aangewezen instanties zorgen. Hou er wel rekening mee, dat dit tegenwoordig niet meer gratis kan.

Winst, continuïteit en duurzaamheid
Wij zoeken continu naar een balans tussen economische, sociale en ecologische overwegingen conform MVO uitgangspunten.